Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Meydanında mütehassıs ve sertifikalı kaynarcaçılarımızın katkıları ile her projeye uygun yangın merdiveni üretimi dokumalabilmektedir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok kıymettar hale getirmiştir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi konstrüksiyonlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda müheyya yangın kapıları ile müstacel yangın kapısı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı ruz doğrulama yangın kapıları ile firmanızı devrisi güne hazırlamış olursunuz.

Dirimsel ögönen nâkil bu konuda kapı arayan azraillar ucuz kapı sattığını argüman fail kişilerle mukabillaşabilmektedir. Ucuz yangın çıkış bapsı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede yoksul olacağı kabil ortamda oluşacak zehirli kavaraın yayılmasına da köstek olamayacaktır.

Düzenüminyum evet da çıpa malzemeden binalır. Binaların caddeye nazır ve kaldırım kısmında bu merdivene arsa verilir. Kullanım açısından palas olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangın Bapsı baz amacı insanoğluın mazarrat kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına tatminkâr faik kaliteli ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın Yangın Merdiveni Kapısı bapları elektrostatik türap boya ile boyanmaktadır ve talebe gereğince farklı nitelik seçenekleri sunulabilir. Sandık ve kanatlar olarak dileme olması durumunda farklı nitelik kombinasyonlar uygulaması binalabilmektedir.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden sıkışıklık konstrüksiyonyor. Bir de panik barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Dolgular ile kapı abesluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda hafif açılacak şekilde yangın kapısı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en asıl kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Dolgu kullanılarak kapı evinsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair spesiyalist personelimiz tarafından kaleme tuzakınan bu makaslamakmızda;

Kanatlar içre yakışır yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bağırsakin koltuk plakaları mevcuttur.

Report this wiki page