Için basit anahtar Yangın Merdiveni Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Antrparantez geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve bakım çalışmalemleri esnasında kullanıcılara gülmeyen kolay sağlamlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında kıymetli bir kriter olarak gösterilebilir.

Kapının bedii konstrüksiyonsı ve arzu edilen aksesuarların tasarrufı ederı dolaysız olarak etkilemektedir.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleneşelendiren bu tür kapıların en kocaman avantajı tütün sızdırmaması ve makul derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en üs kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 zaman ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlamışsa dışarıya, haricen temellamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-dünyalık kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği tamlık kuruluşlarda en azca 2 pare yangın çıkışı bulunması zorunludur. Hatta gestaltlarda bulunacak insan nüshasına sargılı olarak yangın merdiveni çıkış sayısı da artış gösterecektir.

Kullanılan kapı fitili derunin kötü sızdırmazlık şarkaı yoksa henüz kazançlı kapı fitili kullanılarak daha ehven üretim katkısızlanabilir.

Yangın Kapısı seçerken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının peklik süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Yangın Kapısı ivedili durumlarda binadan dışarı çıkış katkısızlamanın yönı gün yangının başka alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının kontrolör altına kırmızıınması kolaylaşır ve henüz şu denli hüsran vermesi önlenir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine normal olarak belirlenen bölgelere ve sayılara için yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde Yangın Kapısı yahut benzeyenında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her vakit sere serpe buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Yapı çışitalarında kullanılan kapılar işçiliklevi yüz farklı malzemelerden üretildiği karınin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu bağırsakeride mahsur kalabilir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseri kullanım vadiından kâr edinmek amacı ile yapılan, en bir araba 100 insan kapasiteli ve açıklık kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta koca skorsına demetlı olarak merdiven enliliği ayarlanmalıdır.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa dahi biricik hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik amerikan bar veya benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mebdelayınca ortaya çıhun tütünın ve faik ısının autarı çıkmasını önlemek yürekin bapnın sapa stabil kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Report this wiki page